گروه محصولات
خبرخوان

اخبار

کتاب‌های «لژیونر» و «سامورایی» از مجموعه «جنگاوران» انتشارات ققنوس منتشر شد. در کتاب نخست از مبارزان ویژه در روم می‌گوید و کتاب دیگر حکایت فراز و فرود مبارزانی به نام سامورایی‌ها در ژاپن است.
«کتاب تغییر: 50 الگو برای توصیف رخدادها»، «کتاب سوال: چه چیز باعث می‌شود پاسخ بدهید؟» و «کتاب تصمیم: 50 الگو برای تفکر راهبردی» به قلم مایکل کروگروس و رومن چپلر به تازگی از سوی انتشارات ققنوس منتشر شده است.
سعید رهنمایی، مدیر داخلی پخش «ققنوس» از تولید نرم‌افزار تلفن همراه پخش ققنوس با قابلیت‌هایی از جمله دسته‌بندی کتاب‌ها براساس رده‌بندی دیویی خبر داد.
آيين رونمايی از كتاب «الگوی ارتقای سرمايه فرهنگی در ايران» اثر سید رضا صالحی امیری سه‌شنبه ۱۳ مرداد در کتابخانه مرکزی پارک شهر برگزار می‌شود.
انتشارات ققنوس چاپ دهم کتاب «تسلی‌بخشی‌های فلسفه» نوشته آلن دوباتن با برگردان عرفان ثابتی را منتشر کرد. خواننده در این کتاب به روشی جذاب با راهکارهای شش فیلسوف بزرگ برای رویارویی با مهم‌ترین مشکلات زندگی خود آشنا می‌شود.
شیوا مقانلو، نویسنده و مترجم پرکار این روزها، کتاب «ملت عشق» نوشته الیف شافاک و ترجمه ارسلان فصیحی را برای مطالعه در تعطیلات پیشنهاد کرد و گفت: نویسنده این کتاب آموزه‌های معنوی مولانا را به گونه‌ای ارائه کرده که حتی می‌تواند آن دسته از مخاطبانی را که کمتر سراغ آثار مولانا می‌روند یا تنها به روخوانی از اشعار او می‌پردازند، جذب خود کند.
ویلیام بی. اروین، در کتاب «فلسفه‌ای برای زندگی: روش‌های کهن رواقی برای زندگی امروز» آموزه‌هایی از فلسفه رواقی را به خوانندگان منتقل می‌کند که می‌تواند آنها را در دشواری‌های زندگی به آرامش برساند.
کتاب «الگوی ارتقای سرمایه فرهنگی در ایران» به قلم سید رضا صالحی امیری و رزیتا سپهرنیا منتشر شد. معرفی سرمایه فرهنگی به سیاستگذاران، مدیران و محققان فرهنگی مراکز تحقیقاتی از اهداف کتاب برای افرادی است که می‌خواهند به صورت هدفمند در تبیین چشم‌اندازهای فرهنگی،‌ برنامه‌ریزی فرهنگی و ارزیابی و کنترل نهادهای فرهنگی‌ ـ اجتماعی گام بردارند.
انتشارات ققنوس، به تازگی کتابی با عنوان «پرسش‌‌های اساسی فلسفه: واقعا چه می‌دانیم؟» را راهی بازار نشر کرده است. سیمون بلک‌برن به‌ عنوان نویسنده کتاب به این پرسش‌ها پاسخ می‌دهد.
انتشارات ققنوس به‌تازگی چهار عنوان جدید از مجموعه «دانشنامه فلسفه استنفورد» منتشر کرده است. «نیکولاس کوزایی»، «پیشرفت»، «فلسفه علم آینشتاین» و «فلسفه شوخی» عناوین این چهارگانه را تشکیل می‌دهد.